Cursus GPR Gebouw Introductie

In de GPR Gebouw Introductiecursus maakt u op hoofdlijnen kennis met GPR Gebouw door middel van een informatieve presentatie, live demonstratie en het maken van een oefenopgave(s). Aan het einde van de GPR Gebouw Introductiecursus kent u de werkwijze en achterliggende theorieën. U weet welke gegevens nodig zijn voor het kunnen maken van berekeningen en hoe u deze in het programma invoert en verwerkt.

Cursus GPR Gebouw Introductie

Deel 1: Achtergrond
In het eerste deel van de cursus komt de achtergrond van de GPR software, de opbouw van de software en wet- en regelgeving aan bod. Ook krijgt u inzicht in de Circulariteit Prestatie Gebouwen (CPG) en de Duurzaamheid Prestatie Gebouwen (DPG) en ziet u hoe de software werkt.

Deel 2: Praktijkopgave – zelf invoeren en draaien aan de knoppen
Het tweede deel is een praktijkgedeelte waarbij u aan de hand van een opgave aan de slag gaat met de rekensoftware GPR Gebouw. U krijgt de gelegenheid om de gegevens bij de 5 thema’s van een gebouw in te voeren en (de scores) te beoordelen.

arko

 

 

 

 

 

 

De docenten zijn afwisselend Arko van Ekeren (links) en Marijn Emanuel (rechts). Beiden adviseur bij WE adviseurs.

  • Inschrijfformulier

    Schrijf u hieronder in voor de GPR Gebouw Introductie Cursus. U kunt kiezen wanneer en waar u de cursus wilt volgen. Minimaal een week voor aanvang van de cursus neemt een medewerker van stichting W/E adviseurs contact met u op over doorgang van de cursus en met verdere informatie.


  • Deelnemer


  • Factuurgegevens
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.