Incompany Cursussen

Steeds vaker moeten professionals kennis hebben van duurzaam bouwen. Om duurzaamheid meetbaar en bespreekbaar te maken, is kennis van het maken van een GPR of MPG berekening onmisbaar. Gezien de snelle ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen vraagt dat om het actualiseren van kennis en kundigheid. Stichting W/E adviseurs is als toonaangevend onderzoeks- en adviesbureau de kennisleider op het gebied van duurzaam bouwen en de ontwikkelaar van de GPR Software. GPR Software is de meest gebruikte software voor verduurzaming van de gebouwde omgeving en wordt erkend door de overheid en de Nationale Milieudatabase.  

Stichting W/E adviseurs heeft een breed cursusaanbod, zoals de GPR Gebouw Basiscursus, de GPR Gebouw Expertcursus, de MPG Basis– en Verdiepingscursus en de Basiscursus Duurzaam Bouwen. Alle cursussen worden op maat samengesteld en gegeven door een senior adviseur duurzaam bouwen. Een Incompany Cursus van Stichting W/E adviseurs heeft diverse voordelen: 

  • De cursus wordt afgestemd op de wensen van de organisatie en het kennisniveau van de deelnemers; 
  • Relevante praktijkvoorbeelden uit uw organisatie worden besproken; 
  • Het hele team heeft na de cursus hetzelfde kennisniveau; 
  • De datum en locatie kunnen zelf worden bepaald. 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze cursuscoördinator Maertijne Verweij door haar een mail te sturen of bel naar 030 677 8777.