GPR Gebouw Experts

GPR Gebouw Experts hebben veel ervaring om in projecten met GPR Gebouw te werken. In de Expertcursus hebben deze professionals de GPR-thema’s grondig uitgediept en kunnen zij complexe vragen beantwoorden en betrouwbaar advies geven. Hun kennis is bewezen door het behalen van het GPR Gebouw Examen.

Waarom een GPR Gebouw Expert inschakelen?

GPR Gebouw is hét instrument waarmee duurzaamheidsprestaties van een gebouw binnen enkele uren helder in beeld gebracht worden. Om zeker te zijn van een kwalitatief hoogstaande berekening schakelt u een GPR Gebouw Expert in. Deze duurzaamheidsprofessional heeft het instrument tijdens een intensieve cursus grondig uitgediept en met het behalen van het examen zijn kunnen bewezen. Veel bedrijven kiezen ervoor om eigen medewerkers tot GPR Gebouw Experts op te leiden. Maar u kunt natuurlijk ook een externe GPR Gebouw Expert inhuren om duurzaamheidsprestaties onafhankelijk te laten aantonen.

GPR Gebouw Expert inschakelen >


Waarom GPR Gebouw Expert worden?

U overweegt GPR Gebouw Expert te worden? Er zijn veel voordelen voor duurzaamheidsprofessionals om deze stap te maken. Als GPR Gebouw Expert bent u in staat kwalitatief goede GPR Gebouw-berekeningen te maken. U kent de relaties tussen de verschillende duurzaamheidsthema’s en u weet hoe en gebouwontwerp geoptimaliseerd, dus nog duurzamer gemaakt, kan worden. Dat maakt u onmisbaar binnen het bedrijf waar u werkt en het is van toegevoegde waarde voor uw klanten.

Een tweede belangrijke taak van de GPR Gebouw Expert is het controleren van GPR Gebouw-berekeningen op het moment dat er een second opinion nodig is of voor een MIA-aanvraag. Voor het aanvragen van dit belastingvoordeel voor utiliteitsbouw, dient de berekening vervolgens nog gevalideerd te worden door een GPR Gebouw Assessor. Een van de mooiste taken van een GPR Gebouw Expert is misschien wel het aanvragen en uitreiken van een GPR Gebouw Certificaat aan een tevreden klant. Een kers op de taart voor iedere opdrachtgever! Interesse?

Kwaliteitsborging, gedragsregels en procedures

Alle GPR Gebouw Experts houden zich aan duidelijke gedragsregels om de kwaliteit van advies over duurzaam (ver)bouw te borgen. De GPR Gebouw Expert Gedragscode schept een gemeenschappelijk basis voor het integer en deskundig werken met GPR Gebouw. Afspraken over de kwaliteit van berekeningen zijn vastgelegd in de procedure voor Kwaliteitsborging GPR Gebouw-berekening.

GPR Gebouw Expert worden >